И сега не можеш да се укл. на фб? Вау. Никогаш не ми се случило ова. Се имам уклучувано од разни телефони и таблети, но среќа моја не ми се случило ова. ) Ај не се грижете. Само фејсбук е.
Направи некој лажен профил, не аднувај никого и само стави го твојот телефонски број на тој профил. Кога ќе го ставиш на тој профил телефонскиот број автоматски тој број се брише од твојот профил и ти можеш да се најавиш на профилот. После тргни го бројот од лажниот деактивирај го и тоа е тоа. Лесна работа. Јас сакав да ве прашам дали ви се има сменето фб на мобилен? Мене ми се смени и глупости грдо е неможам да се снајдам.
Сменето е кај сите. Пред да се смени кај мене покажуваше објави стари два дена, а нови не. И сега не покажува ни кому му е роденден, ни ништо. Тапа. Веќе не го ни уклучувам. Само МсН за чет.
Кај мене ништо не е сменето, а баш би сакала да видам како е [/quote] Еве каков изглед има новата верзија: https://play.google.com/store/apps/deta ... ook.katana
И поарно што не ти е сменет. Јас пак да прашам (претходниот пат не добив одговор): Што значи смајлито тве точки три ( : 3 )? Не ми е логично ова..
Луѓе знае некој како да ги избришам сите објави на ѕидот,ама одеднаш не едно по едно..??? итно е,ве молам
[/quote]И поарно што не ти е сменет. Јас пак да прашам (претходниот пат не добив одговор): Што значи смајлито тве точки три ( : 3 )? Не ми е логично ова..[/quote] мене ми личи на ваква фаца: поарно деактивирај го, ако планираш нешто...