Има опција да се направи да не ми се појавува од страна на профилот она People You May Know? страшно ме нервира и не, не ги знам! а сеа ми текна! и она рекламите што ги даваат на Home Page одма под родендените. и тоа како може ако може да се уништи?
Вчера профилот наеднаш ми се блокира. Прво мислев дека ми е халнат проверив од друг профил и пишуваше ПРОФИЛОТ Е ПРИВРЕМЕНО НЕДОСТАПЕН. Да не знаеете во што е проблемот?
Do you want to make money from Facebook? It's easy. Just go to your Account Setting, Deactivate your account, and Go to Work!
Девојки има на фб неккава опција цел ѕид да се избише.. Сите песни постови од порано ... Дали може наеднаш или мора една по една ?
кога ке селектираш на горенаведената опција што велиш се бриши се автоматски, (т.е старите постови и линкови) !
Незнам дали погоре некој има спомнато ама јас да прашам дали има опција да дознаеш кога некој ти го гледа профилот?
Новиов фб ме нервира многу, постои опција да не се гледа кој што лајкнал или опција наеднаш да ги ибришеш сите Fan pages
не те разбрав за која опција, те молам ако можеш да ми појасниш сакам да ги избрисам сите поранешни статуси зашто кога со некој си пишувам пораки му излегуваат моите стари постови а не сакам да ми се гледаат и ме мри да ги бришам една по една позз
Конечно најдов начин да им доловам на тие што ме прашуваат зошто сум ги тргнала од пријатели, или воопшто не сум ги прифатила:
Jас користам фацебоок само за да прашувам домашно да се договараме за излегување инаку го мразам од 2008 го користам Треба една по една :geek:
После 2 години ''активни''на фб,пред 5 месеци го деактивирав,т.с напишав некој безвеза букви на ливче,(кога ја менев лозинката секако),и после на деактивацијата ги препишав,и ливчето искинато завраши во ковче . Не ми треба веќе фб.. НА КОЈ МУ ТРЕБАМ МИ ИМААТ БРОЈ . Минев непотребни часови пред фб,и кога си велев чекај само на 5 мин да видам шо има,останував 5 саати ,и на крај ко се освестам,гледам дека за ништо паметно не сум ги потрошила ...