Што е сеа ова на фб, се логираш и некоја си потврда треба да направиш...прво буквите да ги погодиш...следат 5 "екстерни" прашања...Кој е на фотографијата со неколку понудени одговори живи глупости
Тоа е ако некој те блокнал и те пријавил, ми се има случено кога некој од инает ми има направено така и тоа го прават да проверат дали е навистина твој профил т.е дали ги знаеш пријателите.
одеш кај пријателите и после тоа заокруженото шо е потоа измени приватност и после само јас кликаш и готово. (сликата ми е ептен )
Кај мене на фејсбук се појавува нешто на почетокот кога се логирам пишува Redericting кај сите е така или само кај мене
Дали се наплатува ако ставиш да ти стигаат пораки на мобилен од фејсбук (дека некој нешто ти пишал, ти лајкнал)
Знаете решение за чудово? Ужасно грдо ми изгледа, сакам некако да го тргнам. Во work/ current city, не сакам ништо да внесам. Мислев ако ставам некои рандом компанија и град, а притоа ги заштитам, и ги направам видливи само за мене, кај други нема да се појави ова, ама не, пак стои. Нерви искинав.
Дали некој што не ми е пријател може да види дали го фоловнувам? А и како да ги инсталирам тие срцињата во боја и тие другите слични на нив..?