ми стига звук како кога некој ми пишува на чат ама не ми покажува дека некој ми пишал.Што е работава?
Фејсбук не е во ред нешто низ цел Балкан. Преку пребарувач јас неможам да се најавам а преку телефон сум најавена.
Како на пример да напишам-пиеше коктели?Оти јас имам само -се чувствува,гледа,слуша,читам,играм и патува до.Ако ме разбравте
Да не е звукот од коментар на твоја објава (слика, врска, ...)? Ако не е до тоа провери си го сандачето. Кликаш на 'Пораки', и потоа на 'Друго'. Можно е да ти има стасано порака која е во тоа сандаче.
Луѓе, сигурна сум дека некој го има поставено прашањево и се сеќавам дека го одговорија, ама никако да ми текне како. Се утепав барајќи низ темава, ама не можам да најдам. Нели кај лентите за е-маил и пасворд кога ќе кликнам на првата излегуваат адреси, а јас по грешка го напишав пасвордот таму и ми се зачува. Како да го тргнам од таму?
Смени си го пасвортот на фејсбујкот и толку. И да остане тоа што ти е гајле секако повеќе нема да ти биде тој пасворт.
Ќе одиш во “прилагодувања“ и имаш опција “известувања“ ќе кликнеш на неа, и имаш таму опција да ги исклучиш, ќе си кликнеш на неа и готово!
Како да ги тргнам сликите кои ми стојат на времепловот од левата страна веднаш под профилната ? Се надевам ме разбравте
Кога ќе ја отвориш сликата,на десната страна имаш Allowed on timeline,ти ќе одиш Hidden from timeline.Мислам дека ме разбра.
Да ,да знам за тоа ,ама сакам да ми се прикажуваат сликите надолу на времепловот но не и од левата страна...ама објаснив Има некој начин ? Се надевам ме разбра.
Мислам дека те разбрав за што велиш. Таму кајшто ти пишува Фотографии, десно имаш копче Измени -> Управување со оддели, ама за информации, фотографии и пријатели барем кај мене не може да се отчекира, па најверојатно нема начин да се скријат од тајмлајн