тие слики се всушност сликите на кои си тагната единствен начин да не ти стојат е да се одтагнеш од сликите
^^Знам дека тие се слики каде сум тагната,само не сакам тука да ми стојат. Нема врска. Инаку што се случува денес со фејзбуков ?
Од левата страна на фејсбукот имаше вклучени пријатели со кој си пишам по често, и сега тоа веќе ми го нема како може пак таму да стои? (Се најдевам ме разбравте)
Како кога ке сменам профилната слика да може се гледа тоа сликичката ама да не може да се отвара сликата(мислам дека ме разбравте)
оди на сликата,отвори ја и под името на личноста што те тагнала има опција hidden from timeline така само ти ке си ги гледаш,ке си бидеш тагната ама др.нема да можат да ги видат
Kaко може да наместам да ми стигнува тоа за безбедност кодот на мобилен и дали зема пари за активирање?
ми пишуваше да пратам F на 32665 и дека ке ми стигне код ама кога пробав да пратам порака на мобилниот ми стаса порака дека може да ми земе пари. што да правам?
Девојки дали некоја ќе може да ми помогне.Значи меилот со која сум регистрирана на фб не си го знам (заборавен пасворд)неможам да го вклучам веќе подолг период,а сакам да си променам лозинка. Веќе подолг период ми излегува на фб да си ја променам лозинката и да внесам маил за да ми биде валиден т.е да потврдам од маил дека овој фб се користи за истиот да не ми биде избришан од нив. Е сеа прашањево ми е дали можам да напишам нов маил со пасворд па преку него да променам лозинка или .... ме разбравте ли ,се надевам дека некоја што се разбира ќе ми помогне.Може и преку ЛП.
И јас ги имав само овие, кога го променив јазикот од македонски на англиски ми се појавија уште неколку.
Девојки, дали и кај вас имате проблем со сликите на фб, не ви се гледаат мене ми се гледаат само означените а албумите не? Мислам другите не можат да ми ги видат, а мене ми е наместено да ми ги гледаат пријатели :?
а зошто некои слики кај што сум означена од пријатели не ми се појавуваат у Photos, a на wall ми стојат? Некој со сличен проблем? или кажете ми чаре