Ако кликнам Hide from the timeline нема да ми го има на ѕид, ама на почетна ќе се појавува кај другите, така?
кога постира нешто на фб кај што кликаш за да го постираш постот до него веднаш има опција кој може да ти гледа дали сите или пријатели или само одредени личности. А за сликите до датумот кога е ставена сликата има опција како горе наведената.
Јас пак сум (скоро) сигурна дека излегува. Или барем претпоставувам, бидејќи баш се сеќавам, пред некој месец, објавив линк по грешка. Сакав да го избришам, ама нешто ми праваше проблеми, па манав само hide from timeline. Го оставив така лаптоп-от неколку минути, кога се вратив веќе имав неколку лајкови. Од каде би можеле пријателите да ја видат објавата, кога се сеќавам дека си го проверив профилот и ја немаше.
Пред неколку години постојано бев вклучена на Facebook. Дури и кога учев или пишував домашна, Facebook-от ми беше вклучен. Постојано се допишував со некој, играв игри, разгледував што има ново. Се сеќавам на тие квизовите или што и да беа, кога кликнеш на нив и ти се појави одговор. Ех, колку такви имам вклучувано и потоа сум ги објавувала. А потоа, кога го чистев профилот, милион такви избришав. Сега, ретко се вклучувам на Facebook. А, кога ќе се вклучам, тоа е поради некоја работа поврзана со училиштето, да и пишам на некоја другарка и така.
Sorry, something went wrong. We're working on getting this fixed as soon as we can. Go Back Се случува ова кај некој друг?