девојки сакам да ве прашам нешто, порано имаше на фб опција да си ставиш декстоп на самиот фб, ги имаше различни, сега барам на гоогле, ама ми се појавуваат слики за профилна, за насловна... дали знае некој како да ја најдам таа опција?
Случајно налетав на една група на Фејсбук што ми се виде интересна. И онака електронската трговија е во ек, секој продава се што му дојде и што не му доаѓа , па така, се е соберено на едно место... Како на пазар Разгледајте ја, може ќе најдете нешто да си купите, или пак да продадете Кој се збогати заради мене очекувам да ме части
Му се случува на некој некоја личност од фејсбук да му пише и веднаш да го блокира? Неколку дена по ред ми пишуваат некои Hi, или Hello, dear или така нешто и веднаш ме блокираат, да бев само јас добро, ама глеам и другаркиве се жалат
Како може да најдам видео на Фејзбук кај некого на профил ама од телефон ? Барав, ама само слики излегуваат..
Порано хоби, сега зависност. Морам малку да се оттргнам од фејсбуков, па затоа го ставив под клуч на неколку дена. П.С: Не сме свесни колку оваа социјална мрежа ни влијае на животот надвор.
Нема шанси, не им одговара нив тоа... заработувачката им расте од месец во месец, не знам таму колку милиони. Ако направат да се плаќа ќе се зезнат, ќе се намали посетеноста и може и скроз да биде заменет со друга слична социјална мрежа, иако не е тоа лесно. Во секој случај, немаат ни потреба од тие пари, можат само да изгубат со тоа. И не е ради реда ставено ова "It's free and always will be".
девојки едно прашање ме интересира нели има следи опција кај секој пријател,доколку престанам, да го следам а пријател нека ми остани тој мене уште ќе ме следи?мислам моите објави ќе му излегват ако јас не го следам а тој мене да?