Дали некоја знае како може да се провери кој те има блокирано на фејсбук , знам пред неколку години можеше али не се сеќавам како беше постапката
Да. Вирус е тоа. И кај мене неколку пати го појави тој проблем. Ми избриша над 200-300 пријатели. И тоа важни пријатели.
Ова преку телефон/таблет така? И кај мене е исто, ужасно нервира ако сакаш да смениш профилна од телефон, ама не може да се смени мислам.. Затоа менување профилна само од компјутер Да ве прашам, кај мене на профил, таму под сликата ми стои каде имам завршено средно, од каде сум и каде живеам. А ако се отвори за повеќе, си се гледаат сите информации што сум ги ставила. Можам ли тие првите три ударни што се да ги сменам? Пример да ми стои факултетот, а не средното -.- ... ?
Од лаптопот така ми е... -.- ама најдов начин ) ако идеш на профил,и да смениш слика ако си кликнеш нели на тоа сликата што ја имаш за да ја промениш така се праи..ама јас ја тргнав сликата што ја имав од профил отидов на почетна и нели горе пред да пишеш статус ти излегува да стаиш слика затоа што немаш,да напишеш средно кај си учел итн итн... и ја од таму стаив слика и ми се стаи цела без да бара да ја сечамм ))))) Објаснувањево мое....... Иначе ако стаиш факултет,средното би требало само да ти го снема... т.е ќе ти го пишува факултетот,а под него со мали сиви букви ке пишува предходно и името на средното...или пак не потполнувај ништо..јас имам ставено само град и место на живеење и само тоа ми покажуваа
Може да се избрише на пример ова: You searched for Vladimir Putin А ако сакаш некој лајк/коментар/шер тогаш не може, ти дава опција за да го тргнеш лајкот, ама ваљда не ти е тоа поентата.
Сакам да прашам, Некоја друга страна има постирано слика од мене, и сега јас се наоѓам себе си и се тагнувам на сликата, и нели кај мене на ѕид се појавува сликата како тагната, дали сликата им се појавува на почетна страна на сите мои пријатели или само така кај мене си се става на ѕид и толку? Ако не, како да направам да се појави на home page кај сите? Ако коментирам мислам ќе се појави ама не сакам, има друг начин??
Не знам дали е проблемот до мојот телефон, ама кога гледам кај некого пред колку време бил активен ми пишува пример 20690d ago, прво кај еден пријател ми се појави вакво нешто, сега уште кај двајца, а кај другите е најнормално. Што е работата?