Не можеш ништо сега засега да смениш,за жал.Никаде нема таква опција.Можеби од 1-ви Јануари кога ќе има некои измени во приватноста на фејсбук ќе има и некоја таква опција.
Што е проблемот кај тебе,не ли отвара веднаш,кај мене поради сликите има вируси,па малку подоцна се направија сликите?
стај си антивирус пази од каде симињаш апликации особено пази шо праиш со порничи и филмови гледање онлине
Како да направам никој да неможе да ме додаде за пријател...кога идам на тоа кој може да ти прака покани,ми дава само сите и пријатели на пријателите а за никој нема опција -.-
@girlx3 Таа опција е многу одамна отстранета од Facebook. @Paolita за тоа да го направиш треба да си го забраниш ѕидот. Општо никој нема да може ништо да ти постира и така за роденден во порака ќе ти стигнуваат. @atala не е тоа таква опција пишана, туку сам можеш тоа да си го направиш. А под име роденденски пораки стигнуваат во порака не постои.
Како да направам само јас да ги гледам луѓето што ме следат? А и како пријателите што не ме следат, можат да ги гледаат моите објави, а тие јас што не ги следам воопшто не ми се појавуваат на ѕид?
Како да подесам во Privacy settings да не можат да ми ставаат лајкови на сликите во албумот луѓе коишто не ми се во пријатели,исто и тие коишто не ми се во пријатели да не можат да ми ставаат лајкови на моите постови на фејсбук?Исто ме интересира како да не ми коментираат на сликите во албумот и на постовите на фејсбук луѓе коишто не ми се во пријатели?И има ли некој начин на тие што ми направиле лајкови на сликите во албумот и сум ги блокирала бидејќи ме избришале од пријатели да исчезнат како фиктивни лајкови на сликите иако се блокирани,значи само стои дека на таа и таа слика има толку и толку лајкови,а нема никакви луѓе коишто ги направиле лајковите бидејќи истите тие се блокирани?Благодарам многу однапред!
^ ^ Па на самата слика наместо Public ќе кликниш Friends или пак во settings -> privacy -> Who can see my stuff-> who can see your future posts ќе наместиш Friends ама секогаш кога ќе постираш слика ќе си подесваш бидејќи автоматски си се мести Public. A со самото то нема да можат да ти коментират бидејќи тие воопшто нема ни да ги гледат сликите освен пријателите. А лајковите не се бришат.
ајде помош кога сакаш да се логираш на фб внесуваш лево емаил адреса а десно лозинка Мене неми е штиклирано да ми ја зачува е маилот адресата а сепак кога ке притиснам ми ги чува сите емаил адреси кои се логирале од тој ком какода ги избришам некам да стојат?
Кликни на адресата т.е каде што се пишува адресата и на стрелката надоле притисни и ке се движиш низ адресите и таа што сакаш да ја избришеш оди само на delete и нема да стојат
Девојки , нели на Фејсбуков има опција кога ке ја прочиташ пораката да ја направиш пак непрочитана. Е сега , кога ке ја направиш непрочитана и кога пак ке ја отвориш дали може кај син да стои датумот кога си ја прочитал првиот пат? Јас пробував ама секогаш ми го дава последниот пат кога сум ја отворила . Дали постои таква оцијата?
https://www.facebook.com/help/community/question/?id=888654407845137 praat promena na databazata u koja se naoga i tvojot profil ...za poeke procitaj si na linkot pogore
Зошто не можам да се уклучам на фејсбук, еве веќе од 1 саат? Ми пишува дека прават промени, ама па од 1 саат веќе офоф. На вас ви се има десено ова?
Ме интересира дали знаете, некој што не го следам повеќе и го штиклирав како познаник, дали него ќе му се појавуваат моите објави во новости, без разлика на тоа јас во која листа сум му?
Да,ќе му се појавуваат твоите објави и новости без разлика во која листа си му иако ти не го следиш повеќе освен ако тој или ти не се избришете од пријатели,дури тогаш нема да му се појавуваат затоа што нема да си бидете во пријатели на фејсбук.
Mi stigna vcera ista poraka 3 pati na telefonot,xxxxx is your facebook confirmation code, Mnogu mnogu retko se uklucuvam i pojma nemam sto znaci ova,help?