Најверојатно е поради измените во приватност на фејсбук што се воведоа од 1-ви јануари оваа година бидејќи пред два месеци и мене ми дојде таква порака на мобилен,иако јас фејсбукот само на компјутер го имам,не и на мобилен.Ако не ти прави никакви проблеми,оваа порака не ја земај воопшто во предвид,употребувај го истиот пасворд што си го имала од порано,а ако,пак,ти бараат да го употребуваш тој потврден код,тогаш употребувај го.
Атала тој код значи дека некој и се уклучувал на фејсбукот и без кодот не може да влезе. Најдобро сменете си пасворд.
Го проверив тоа, пред некој ден пишуваше дека сум најавена од десктоп, а цело време бев логирана на мобилен, дали има друга опција да дознаам освен оваа??
ве молам за помош прееска ми излезе да се логирам на фб а веќе бев логирана и кога пишам емаил и пасворд ми бара нешто тао да се идентификувам и да добиам нова лозинка на емаил но јас одамна го имам заборавено пасвордот на емаилот. одам на опција да ми стигне код на телефонот но само емаил е штиклирано ? ве молам за помош
@Nana19 смени си го пасвордот од фејсбук,исто и од емаилот иако не го користиш повеќе штом такво известување добиваш,друго решение нема.
Што е работава со close friends? Ми покажува само што објавуваат,а не и што лајкнуваат.До вчера се си беше океј,ми покажуваше се што имаат лајкнато ама денес...
Како фотографијата што ми е на профилна во моментот пак да ја објавам? Нели имаше опција Направи ја да биде фотографија на профилот, но сега нема. Па ако знаете...
@pink13 Можеш да си ја ставиш повторно истата слика, забележи ја опцијата прескокни режење или ако ти е на англиски менито skip cropping и потоа ке одиш на зачувај или save. Се надевам дека ти помогнав
Еве јас немам Facebook профил и што повеќе ги гледам луѓево колку се дури зависни од него, толку повеќе ми зе бетонира ставот никогаш да не го користам.
Туф туф туф не знаете сега каде лајкал дечкото и нема да добиете повеќе лајкчиња на профилната. Аууу жално...
Незнам што и е на страната Зошто кога ке ја отворам за да се логирам целата е бела и со црни букви ми пишува log in и сето тоа ама нема ниту слики ни ништо и кога ке се логирам пак е бела страницата и неможам ништо да отворам ни да видам.