И кај мене е така. Со тие што пишувам секогаш никаде ги нема, а со тие што немам никогаш пишувано, први се на чат.
Зашто жешко? Па летно време секогаш е жешко. Или збориш за Фејсбук, те пали да видиш кои најмногу ти го отварал профилот. На таа жештина мислиш веројатно.
на тетка ми на мобилниот се уклучил некој си шо знам кој и си го оставил така фб то, е сега тетка ми не сака да го хакнува да менува пасворди е-маил адреси, туку само да го виде моменталниот пасворд, има таква опција?
Не можеш да дознаеш моментален пасворд на некој што е логиран на фејсбук на мобилен. Ако некој е логиран на фб на компјутер и пасвордот му е снимен во Firefox/Chrome, тогаш има можност да се дознае и тоа многу лесно!
Пак е тешко од причина што да беше така лесно секој втор фб профил ќе беше хакнат. Само кога Chrome или Firefox ќе ве прашаат дали сакате да го снимат пасвордот и вие ќе кликнете Yes тогаш лесно се открива пасвордот, не е потребно ниту логирање на фб. Сакаш да го знаеш пасвордот за да можеш да влегуваш на тој фб профил, така ли? Еве ти решение: не се воопшто одлогирај и стално ќе имаш пристап до профилот.
Како можи да направам одредени личности да не ми ги гледаат сликите каде што сум обележана или албумите? А да не ги бришам од пријатели?
Јас никогаш не се уклучвам на чат,години се немам уклучено мн.ми е глупо,а ако пишам со некој тоа е во пораки ме разбирате сите како,башка што можи да се случи фб кот 2 3 месеци да ми е деактивиран или повеќе,имам кажано најглупата социјална мрежа за алапачење ми е друго ништо...
Ве молам помош.. Двапати некој ми ја смени лозинката на фб преку стариот меил, ама неможат да се уклучат зашто мора код од мобилен да внесат. Ми покажува локација и ip адреса од кај се пуштале, значи точната адреса ми ја покажа ако е во ред мапата . Дали можам некако преку ip адресата да дознаам кој е?
Луѓе што се дешава на фб ставам јас слика и ми стигаат посебно нотификации дека ми го лајкнале постот а посебно нотификации за сликата како два пати да ја имам ставено а досеа така ми нема правено.Дане знае некој во што е проблемот,ако ме разбра добро?
Како може да се подеси да не може на ФБ да примаш пораки од непознати? Не мислам на она : -обично филтрирање -строго филтрирање (бидејќи и да стегнеш на оваа опција пораки од непознати пак доаѓаат, само се зачувуваат во папката (друго). А, знам дека може некако да се подеси, ама како незнам
Сакам да прашам дали некој знае, или дали може да ми помогне. Проблемот е тоа што на сестра ми некој и го хакирал профилот, сменет и е пасвордот, а таа не си ја знае лозинката на e-mail.. Има ли начин да се поврати профилот, инаку од телефонот не е одлогирана сеуште, тој/таа што ја сменил/а лозинката не ја одјавила од други уреди. Ве молам за помош ако некој знае фала