При крај ми е фиксаторот на Голден Роуз, па сакам да пробам друг. Некоја препорака за фиксатор за нормална кожа или да си го купам пак на ГР?
ви благодарам ја земав на катрис @buba4e89 и @Elence93 дали е добро на новекесперт го имам тоа цинкот дали добро фиксира за шминка бидејќи го немам пробано сеуште
Тој спреј помага доколку имаш акни , мрсна кожа и сл а не е таков фиксатор да ја сетира шминката да не мрдне со часови
да имам мрсна кожа и имам акни и затоа и го земав но кога барав на старанта на белина пошуваше занего дека може да се користи и како фиксатор па затоа прашав
да видов не е баш многу многу како што јас сакам да. е забетонира (лицето сакам ептен мазно да е не се познава дека имам акни и сл)
Предлог фиксатор но да ја хидрира кожата? Користам течна пудра и камена бидејќи ми треба покривност, но сакам да ја вратам во живот кожата после тоа. До 400 ден.
Овој, но не очекувај да фиксира, туку дава свежина на лицето и ја растопува шминката. Не знам дали е за мрсна кожа.
Леле само што го купив, пред да прочитам и сега баш се израдував што сум го погодила. Баш за тоа ми треба!
Тој од Кико што беше фален погоре врска си нема. За џабе си ги фрлив парите. Направив тест и на рака и се брише. Го има тој од NYX кај нас?
Фиксатор, ама за посува кожа, но да ја држи шминката подолго, да не ми ја хидрира само. Главно за пудра ми треба бидејќи друга шминка не користам.
Дали некој ги има користено овие два фиксатори сакам убаво да фиксира а двата се по 8 евра на попуст па сакам да порачувам а незнам кој е подобар искуства да ми споедели некој