Dental Art, дали има некој искуство со нив ? Сакам лингвални протези, од внатре поставени. Еве не мора они, некој друг ортодонт да препорачате ?
Апсолутно се согласувам и можам тоа да го потврдам.За жал подоцна ги прочитав сите лоши искуства со таа клиника и со Елена која е тежок манипулатор за да ти земе пари.Мене ми направи десет пати поголеми проблеми него пред да идам таму,ме остави со огромни болки во вилицатата и уште и смешно и беше.Завршив во депресија и со секојдневни болки поради нејзината НЕстручност.Ми се фалеше колку она е најиновативна а еве до сега не наидов на задоволен пациент од нејзе вклучувајќи ме и мене.Лечи комплекси на пациенти. Совет до сите,никако немојте во Дентаес кај Елена,посебно ако имате проблеми со вилични зглобови или ако ви требаат фиксни протези.Не само што нема да ви го реши проблемот,способна е да ви направи десет други поголеми проблеми.Мизерија!
За тоа дека Елена е крајно манипулативна скроз се согласувам.Мене ме остави два месеци со погрешно залепени брекети благодарение на нејзиниот “стручен тим” кој се праксаше на мене и ме убедуваше како “се е во ред” се до моментот кога решив да ја извадам фиксната.Тогаш и текна да прави корекции,а на прашањето зошто тоа не го направи од старт ми рече дека не видела добро,замислете.Имаше на располагање ртг,слики,снимки,скенови и она не виде дека јас имам погрешно поставена протеза која ми ја измести цела вилица се до моментот кога решив да ја извадам протезата.Па проба да ме купи на манипулации како она се прави за мое добро и колку она ми е посветена мене,небулози скроз.Десет други ортодонти ми потврдиа дека се е тотално погрешно а она со цел да си го заштити тимот и да ги прикрие грешките ме убедуваше во спротивното и ми даваше изјави да потпишувам за да се огради од одговорност и уште ми велеше како јас психички не сум спремна за третманот и да пробам да разговарам со психолог,истото им го зборела и на други незадоволни пациенти.Според неа сите што идат кај неа не се психички спремни за нејзините третмани.Наместо да се преиспита колку животи има уништено она живее во илизија дека е “најдобра” и уште се заканува.Не му посакувам никому да падне во рацете на Елена од ДентаЕС.
Уште кога ќе видиш дека сама си пишувала ревјуа на гоогле за нејзе ќе ти стане јасно за каква нарцисоидна личност се работи.Таа жена има карма за десет генерации.Моја блиска сеуште неможе да излезе од депресија после третманот кај Елена,а и уште колку вакви искуства ќе читаме.Во нормална држава овие одамна требаше да бидат затворени,се надевам ќе дојде и тој ден.Жалосно е како може некој да гради кариера и да се богати на сметка на туѓи уништени животи,ама има карма за се во живот.