Што мислите за Дизни филмовите..? Ви се допаѓаат ? Имате гледано некој филм што ви оставил некој убав впечаток ? На мене искрено ми се допаѓаа High School Musical, Camp Rock, Twitches и многу други а особено еден од нивните најнови филмови Lemonade Mouth.
Freaky Friday Pirates of the Caribbean Sharpay's Fabulous Adventure Alice In Wonderland Princess Protection Program College Road Trip High School Musical Cheetah Girls Enchanted Twitches Herbie Fully Loaded Narnia Ice Princess Princess Diaries Around the World in 80 Days Confessions of a Teenage Drama Queen Lizzie McGuire Movie Ова се филмовите на кои ми текнува кои ги имам гледано од продукцијата на Волт Дизни и секако да не ги заборавам и цртаните од кој најомилен ми е Мулан. Јас незнам дали има нешто од продукцијата на Волт Дизни а да не ми се допаѓало, се што сум гледала до сега се ми се допаѓало. I love Walt Disney!
Филмовите ми се толку бедни тоа е чудо едно. Меѓу поголемите фанови сум на цртаните, и се уште си ги гледам. Стари, нови, не е важно, ама филмовите ми се чиста глупост. Деми Ловато, Селена Гомез, Ешли Тисдејл се ми е некако брука за глумската сцена. :roll:
Епа значи имаат одлични цртани,нема ни зошо да зборите,но за филмовите треба да се подзамислам ,некој добар филм...но небелам дека се лоши,ОК се но цртаните се охохоооо многу подобри
Со цртаните се осекам како детенце на облаче многу ги сакам.А посебно Мики Маус. Се што можам да поврзам со тој цртан поврзувам(правам колачиња и фигури од фондан ).Мојте ги збудалев дома.Само Мики маус.За разлика од сестра ми која појма нема кој е .