излезен е овој http://www1.zmovie.tv/movies/view/the-devil-inside-2012 еве ти линк па гледај го, само не знам каква е снимката да не одам офф топик јас сакам да излезе INSIDIOUS 2 за да видам како се ќе се среди
Трето полувреме, го гледав трејлерот и ме остави во мисла.. да не знае некој кога излегува и дали ке го има во кината?? станав ептен нестрплива да го гледам
^ the vow e излезен ама уште нема торенти за да се гледа онлајн Да не бидам офф и јас одвај чекам да ги гледам и двата
^^ Го гледав трејлерот на The Vow и ми изгледа како нешто веќе видено. Таа го заборава него и после овој се труди демек да ја потсети. Колку што се сеќавам имаше еден ваков филм порано, многу добро се сеќавам на него само не ми текнува како се викаше. Исто така има скоро иста приказна како во The Notebook. Инаку да излезено е филмчето, ама мене не ми е нешто посебно. А за The Lucky One па и тој има слична приказна на Message In A Bottle ама секако е интересно филмче. Ќе ги гледам и двата па ќе видам какво мислење ќе имам за нив. Иако имаат слични приказни мислам дека нема да бидат воопшто како претходните новели на Спаркс, бидејќи тој е нели инзвонреден во оваа уметност или сепак не?
Јас не можам да издвојам новела на Спаркс како најубава, затоа што сите се прекрасни. И баш поради тоа сакам да го гледам The lucky onе. Што се однесува до The Vow, да не е нешто посебно или различно од другите романси, но мислам дека ќе е интересен. А и поради глумецот. Пишува дека е излезен на 10 Февруари, но сеуште не можам да го најдам да го слевнам.
W.E. (2011) by Madonna т.е овој е излезен пред месец дена ама одвај чекам да го симнам, ме интересира што дела скроила мадона. Вака не делува лош. И нашиов Трето полувреме ми фаќа око доста. Mirror Mirror Филмска верзија на снежана, ние веќе си гледаме серија со слична тематика дури и подобра која е фантастична, посaкувам и оваа да биде исто добра. 21 and over Како јас да сум го снимала барем јас така се чувстувам Anna Karenina Perks of Being a Wallflower Гледајќи ги филмовиве за 2011 не сум нешто воодушевена ама во 2012 мислам бетер ќе биде, се само продолженија Salt 2,American pie 4, Zombieland 2, Top Gun 2 итн итн... и мноооооогу срања во боја ќе има, оваа година, предосеќам.
Salmon Fishing in the Yemen Мој тип на филм. Ми личи дека ќе биде добар. Плус оваа Emily Blunt ептен мерак ми прави. http://www.imdb.com/title/tt1441952/