Ocean's Eight Како голем фан на оригиналната трилогија, баш сакам да видам како ќе испадне овој спин офф. Има интересна приказна, одличен кастинг (плус,минус една, две) Не сакам да зборам од напред не знам како ќе се снајдат Ријана и Аквафина со оглед на тоа што едната е пејачка, другата раперка, ама сепак возбудена сум. Филм со Сандра Булок и Кејт Бланшет не ми се верува дека ќе flunk-не Плус ќе има камео од Мет Дејмон, а можно е уште некој од оригиналните ликови да се појави.
Како Marvel Фан , Guardian of the Galaxy Spiderman THOR RAGNAROK --------- Како DC хејтер Wonder Woman Justice League
It (2017) Премиера: 8 септември Жанр: хорор Втора екранизација на книгата на Стивен Кинг, односно римејк на одличната мини-серија од 1990 со Тим Кари како Пенивајс. Во мал и мирен град, без трага почнуваат да исчезнуваат деца. Во обид да преживеат, група на пријатели се обидуваат да го сопрат злото кое се манифестира во форма на кловн. Кој досега не се плашел од кловнови, ќе почне!
Home Again Романтична комедија со Рис Витерспун. Не сум некој голем обожавател на cheesy-филмови и романтични стории, меѓутоа Рис обожавам да ја гледам во вакви изданија, а и ми се допаѓа акцентот кој во последно време го ставаат на самохраните родители и особено на врските со големи старосни граници. Мислам дека ќе биде фино филмче за некое опуштено попладне.
Едвај го чекам, а истовремено се плашам од тоа што ќе го дочекам. Пополека психички се спремам за разочарување и се надевам дека нема да бидам у право. Ама па, Рајан Гослинг и Џаред Лето во Блејд Ранер... That can't be good.
http://cinedays.mk/mk/iscelitel-mk/ Мене некој да ми стави марихуана у пијачка, одма со пушката бам и готово (и си крка од колачот) Ех, младост наша и првите искачанки. Ваљда нема веќе родители што го зборат ова, а? Нашите беа последните, или?
Доста филмови сум чекала, а на крај се разочарам. SUICIDE SQUAD со неочекивање го чекав, кога излезе испадна дека филмот бил С*АЊЕ.
Black Panther Иако ми стој за еден од ликовите кои не ги сакам, само зошто повреди лик кој сакам (да, толку сум лесна), филмот многу сакам да го гледам. Ајде уште некој ден, ете кај е 14ти. Другите се во далечната иднина: Avengers: Infinity War Tomb Raider Ant- Man and the Wasp Deadpool Slenderman Robin Hood Venom X-Men: Dark Phoenix Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Aquaman Holmes & Watson
Далеку од тоа дека едвај чекам да излезе, ама... Џејсон Момоа ќе го глумел Гавранот во истоимениот филм, Thе Crow од мојата младост. Ах. Не знам баш дали ми се сака да го гледам во филмов, ама, сакам да видам што ќе му сторат на филмов