Обично најмногу пати ги имам гледано филмовите што ги даваат а Божиќ и Нова година Како на пример, Сам дома итн. итн. Нема да ми се здосади ни 10 раб што ги мразам кај тебе...А порано Хакери го имав гледано кој знае колку пати
Мене ми е гледан, ама искрено баш детално не ми текнува на филмов, знам само дека Кетрин и Џулија беа сестри и на крај Џон Кјузак се вљуби во Џулија иако и беше маж на Кетрин, ама бракот цело време им беше пред распад.
Duce Bigalow 2,Pacifier(delumno zaradi prekrasniot Vin Diesel ),White Chicks,a od poserioznive Othelo-moderna verzija na dramata od Sekspir i edinstven film na koj imam placeno. [mod-kirilica:1rz3k87u][/mod-kirilica:1rz3k87u]
the notebook,american pie,troja,titanik i mn drugi...osobeno american pie 5 i 6 del najzakon seeeeeeee [mod-kirilica:1702696v][/mod-kirilica:1702696v]
She is the Man Titanik The Last Song Harry Potter 648757386857438058976546 пати ги имам гледано и пак ги гледам
никогаш, апсолутно никогаш нема да ми биде досаден titanic послее .. slumdog millionaire (пред неколку дена го гледав) има ги уште, ама сега не ми текнуваат .......
Home Alone Titanic Remember me..никогаш нема да ми станат досадни ...и на Титаник секогаш си плачам..