Веројатно ги има многу, ама еве да ги издвојам тие што никогаш не ми здосадило да ги гледам макар и сто пати - The Wuthering Heights верзијата со Ralph Fiennes и Juliette Binoche, Meet Joe Black, Sense and Sensibility сцената каде Кејт Винслет ја рецитира Shall I compare thee... мислам дека секогаш и јас си го мрморам низ солзи сонетот заедно со нејзе , Cruel Intentions...
тоа дефинитивно би биле: "Titanik", "A walk to remember", "Dear John" и незнам мислам дека тоа е тоа.Филмови кои ми оставиле голем впечаток и будат емоции
Mr. Nobody 2 го гледав, филмот е добри 2 и пол часа и во ниеден момент не ми беше досаден. Исто така inglorious bastards ми беше доста интересен каде Christoph Waltz ја изигра дефинитивно неговата животна улога
Not another teen movie....филмчето е старо (10-тина год) ,пародија на неколку тин филмчиња спакувано у една целина која ветува смеење до солзи.Го обожавам и го имам гледано повеќе пати ама секогаш го постигнува истиот ефект Во оваа тема сепак нема да ги изоставам и Титаник (класика),Приказни за есента и сигурно има уште некој ама не ми текнува
"Titanik", "A walk to remember", "Lost Song" "Cinderela story" и незз може има уште некој не ми текнува сега сварноо ногу добри филмчиња..
„Време на невиност“, „Опасни врски“, „Апокалиптико“, и ако го гледал некој „In the mood for love“ - прекрасен филм, уметнички, со супер музика, за неостварена љубов во далечните 60-ти во Хонг Конг, прекрасна костимографија, фотографија, уживање. Гледајте го...
Мене ~ Mean Girls ~ ми беше како библија Кога бев помала секој втор ден го гледав, секој збор го знам што го кажуваат! Ете ме потсети, не сум го гледала долго време. Баш ќе го гледам, да се потсетам малку...
Јас се знам како што ке реагираат, како фаците ке направат и тоа само од ТВ што го даваат. Го немам на цеде. Ама многу е поучен и прикажува нешто блиску до реалноста
http://www.youtube.com/watch?v=Bz1NIOjkJi0 филмов е преубав ама и претажен многу пати го имам гледано и никогаш нема да ми стане досаден!! со џош хартнет, само што за жал негативец е овде