"Moulin Rouge" дефинитивно, го имам гледано премногу пати и пак на секое гледање ми минуваат морници по телото.
The devil wears prada Harry potter сите делови(али искрено книгите ми се многу подобри) Twilight isto ^ Mean girls, The Hot chik- порано ги гледав можеби секоја недела по еднаш хахах и сеуште ги знам напамет. Note book
Има повеќе филмови од кои не можам да се одделам, а тие се: Notebook, My big,fat,greek wedding,What a girl wants, Enough(со Џенифер Лопез), The back-up plan, Selena, Dirthy dancing(Havana night), Home alone, Bride wars, How to lose a guy in 10 days, The blue lagoon, Sex and the city, Mad love. Секако тука е и Жикина династија, цепки се тие, The devil wears prada. Save the last dance e од овие филмови. Никогаш нема да се откажам ако ми текне уште некој ќе напишам .Еве уште некои: Falling in love, старо филмче, ама добро. Со Роберт де Ниро е и со Мерил Стрип.
Не би можела да издвојам само еден, од проста причина што се повеќе од еден. Еве ова се неколку филмови кои никогаш нема да ми здосадат: Twilight p.s I love you Notebook Armageddon... Среќни Божикни Празници Поздрав!
Како Лудото19 погоре МРТАВ ЛАДАН го препорачувам на сите! Филмот ми е под кожа,мислам дека го знам на памет секој збор Многу е јак. Исто така White chicks & Mean Girls,би ги гледала по 120913029310923091 пат!
Не знам колку пати сум го гледала, ама секогаш плачам на филмов: Друго - никогаш нема да ми здосадат: Кога имам потреба да се насмеам и да се разнежнам, да заборавам на нешто што ме мачи - некој од горенаведените четири филма секогаш е вистинскиот избор. И Фред Астер не ми здосадува, јас сум претставник од еден вид што изумира - негови обожаватели. Како луда се смеам на сите филмови на: и ги знам на памет сите смешни реплики. Ако земам уште да набројувам, многу ќе се фати. Во принцип, редовно се навраќам на старите филмови, а нови гледам ретко.
P.S. I love you The Notebook A walk to remember Овие 3 филма можам да ги гледам по илјадити пат и пак да плачам и да ми се интересни.
The Hangover Спојлер The Count Of Monte Cristo Спојлер Titanic Спојлер My date with the president daughter Спојлер The longest yard Спојлер И многу, многу, многу други ... Едит:При постава на фотографии користете го соодветниот код.Доколку не знаете како или имате проблеми,обратете се кај модератор.