Дефинитивно Титаник,колку пати и да го гледам секогаш ќе си плачам и никогаш нема да сватам како можеше Кејт сама да си легне на тоа вратата и да го остави Џек во вода
Дефинитивно сите делови на Роки и Freaky Friday со Линдзи Лохан. Значи колку слатка девојка беше, се упропасти.. Исто и Дракула со Лесли Нилсен, двата дела од Таткото на невестата и The Mask. Има и други, ама не ми текнуваат.
Плажата, Адвокатот на ѓаволот, Сексот и градот,Седум, а ок комедии Legaly blonde 1. Oд серии Criminal minds, The ghost whisperer, Grays anatomy, CSI Las Vegas i Miami,Crossing jordan...
И мене дефинитивно најубава серија Casi Angeles А од филмови сите со Сандра Булок, Џенифер Лопез,Еди Марфи и др.
Twilight сум го гледала 100 пати а можам и уште толку... Исто така и некој тин класики како Cluless и Mean Girls... Harry Potter - пораснав со нив... The devil wears Prada, Coco before Chanel...etc etc... И да...се со Еди Марфи и Џим Кери..
twilight дефинитивно најомилен ми е да го гледам madagaskar i ice age ги имам изгледано не знам колку пати само,филмовите со еди марфи,сандра булок и рис витерспун ми се најомилени исто така и полициска академија ,како и францускиот филм полицаецот од сан тропе кој го има во многу делови.
Дефинитивно филмовите со Џим Кери - Ace Ventura! Значи ги гледам секоја година онака сите со ред и никогаш не ми се досадни... се смеам на глупостите како прв пат да ги гледам!
Кога бев мала омилен филм ми беше Мојата девојка со Меколи Калкин.Филмот го имам гледано над 50 пати секако,и ден денес да го гледам пак не ми е досаден.
Дефинитивно,или барем така си мислам нема да ми здосади филмот The Ugly Truth ,значи просто го обожавам и така си имам некоја друга 'сторија' за него и исто така YesMen и Las Vegas
http://www.youtube.com/watch?v=nYc-WdX5uaE ваков длабок филм ретко излегува од холивуд, ова еднаш се гледа и се памти цел живот