Индијана Џонс, сите делови. Значи филмов колку пати да сум го начекала на тв ниту еднаш не сум го сменила. И секогаш ми е исто како прв пат да го гледам
Никад .. Али никад нема да ми здосади ... Mean Girls ... Ни сама незнам зашо али можам да го глеам уше 101 пат ...
хахаха леле да, кога и да го гледам пак се смеам ко прв пат да ги гледам. Мислам дека уште 100 години нема да излезе ваква комедија. Незнам колку пати го имам изгледано, и во секој момент сум спремна пак да го гледам Исто би го додала и The Pianis и Requiem for a Dream како мои омилени филмови кои сум ги гледала многу пати, би ги гледала пак и мислам дека никогаш нема да ми здосадат
Во моментов на овие ми текнува...Така лесни женски филмчиња, да си го пуштиш мозок на пасење - Сите делови
СЕРИОЗНО????? Еднаш го изгледав и тоа ми е премногу за мојов живот! Одвратен филм, со глуп, најглуп хумор. Јес да е вкус, ама морав да кажам јас го сместувам во најгрди филмски комедии ЕВЕР! И да ме потсети Старфиш на 2 филма кои ги обожавам what happen in vegas, how to lose guy in 10 days и ќе го додадам The wedding date. Супер филмчиња. И не ми здосадуваат НИКОГАШ Пепелашка, Симба, Ice Age, Шрек, Мадагаскар .... си обожавам цртани И Роки многу си го сакам, најмногу 4тиот дел со русинот И Транспортер го сакам. И Момците на Оушн
оооооо па има околу 250 филмови што никогаш нема да ми здосадат... али на прво место ми се: Twilight saga ги имам сите до сега филмови и книги нормално да не правиме муабет колку цртежи од Роберт Патинсон имам после... Dirty dancing, Step up сите три дела и многу други филмови со играње ако почнам да набројувам ке ми треба цела ноќ...обицно филмовите ги бирам по актерите, ако ми се свиѓаат ке го гледам филмот Surfer dude, August rush, How to train your dragon, The game plan, Acros the universe, Eight below, Transformers 2, Street dance, Hole in one и мнооогу други на кои што сега не ми текнува
DEVIL WEARS PRADA,MAN ON FIRE,MEAN GIRLS,ICE AGE,TITANIC,THE LAST SONG и BLACK SWAN. оваа се најубавите филмови што ги имам гледано и мислам дека никогаш нема да ми се здосадат има уште многу но сега не ми текнува