Не обожавам да гледам филмови повеќе од еднаш, ама комедиите со Џим Кери можам и по 100 пати да ги гледам. Bruce Almighty, Ace Ventura, Liar Liar и Dumb & Dumber.
Taken !!! Милион пати го имам гледано ... и уште толку и ке го гледам... Филмот е нешто феноменално!!! Браво за режисерот... Доколку не сте го гледале... сторете го тоа!!!
1. Harry Potter Никогаш ама никогаш нема да ми здосади 2.The Karate Kid 3 (with Jaden Smith ) 3.Avatar - најубавото нешто Спојлер после Harry Potter 4.Postgrad прекрасен е
Балканкан ( преку 100 пати го имам гледани и пак би го гледал) Викенд на мртовци ( во секое време би го гледал пак)
Трес метрос собре ел сиело го имам гледано 16 пати точно и сега пак плаирам да го гледам сум претерала но многу убава смисла има филмот
Јас филмот Титаник.Нигокаш нема да го заборавам,го гледав 5-6 пати и пак сакам да го гледам.Едноставно толку се растажувам кога Џек ќе умре...
Дефинитивно никогаш нема да ми здосади The Notebook, го имам гледано 3-4 пати и секогаш се утепувам плачејќи..
the lake house колку и да го гледам никогаш не ми е доста од овој филм едноставно пресуперски ми е....има и некој други шсо ги сакам ама овај ми е најнај
Titanik , A walk to remember filmovi koi sum gi gledala preku 100 pati i nikogas nema da mi bidat dosadni
The notebook, Twilight, Beastly, What happens in Vegas stay in Vegas i Hot tub time machine... И многу други само сега не ми текнуваат
Не сум знаела дека има и филм... Ја имам читано книгата и стварно е многу добра ме изненади дека постои филм не бев чула до сега. Ќе може да ми кажеш од кај го симна да го погледнам
The Notebook , кога и да го глеам обавезно плачам ии YoursMineOurs, кога сакам да се релаксирам со добра комедија го имам гледано преку 10пати