Just Go with It Armageddon My Life in Ruins Harry Potter (сите дела) I Am Legend Home alone 1 и 2 дел
Harry Potter Lord of the Rings The Notebook Twilight, New moon, Eclipse A walk to remember She's the man Letters to Juliet Monte Carlo Red Riding Hood Friends with benefits Water for elephants Spy Kids Mean Girls Coneheads The parent trap No strings attached The mummy повеќето филмови со Adam Sendler(како The Wedding Singer, Big Daddy, Punch-Drunk Love, Anger Management, Going Overboard, 50 First Dates, Spanglish, Click, I Hate You, Dad. Се извинувам што волку многу ставив, но омилен актер ми е, сите филмови со него ги обожавам и ги имам гледано многу пати ) Да, да. Сите ги имам симнато и на памет ги знам од толку гледање!
Gone In 60 Seconds(Незнам во што повеќе да гледам,во Џоли или во Мустангот - Елеанор. Сепак колата ќе ја одберам х)) Waterboy(врвот на актерската кариера на Адам Сендлер) Jay & Silent Bobtrikes Back(eдна од најдобрите комедии според мене) How High(у филмов има толку многу трава шо ДВД копиите мирисаат на канабис х)) Don't be a menace to South Central while drinking your juice in the hood(да,ова е насловот хаха,инаку е режиран од Wayans Brothers,режисерите на Scary Movie 1/2,исто така и глумци во истите,Шорти и Реј) Space Jam
1.10 things i hate about you 2.Mean girls 1 i 2 3.Newsies 4.The outsiders..(Преубав филм и книга.. ти ги отвара очите..и преубава порака пренесува)) 5.New York minute 6.What a girl wants 7.Safe harbor... 8.Freaky friday 8.She is the man 9.The boy who cried werewolf 10.Flipped(пре пре пре прекрасен филм) 11.Wild child 12.Cry baby!! ..и има уште филмови..ама овие ми паднаа на памет во оваа секунда..и ДА сите овие се тие што неможам да престанам да ги глеам
Јас имам неколку. На пример: Because I Said So, Chalet Girl, Tres Metros Sobre El Cielo, The Wedding Date, From Prada To Nada и.т.н има уште ама сега не ми текнува. Некогаш аме ми е предосадно си знам некои филмови да си ги гледам и по неколку пати. хОхОхОхО
Можеби на некој од моите врсници би му била старомодна, ама мене овој филм ми има оставено таков впечаток, што никој не може да го сруши. Толку мисли, толку чувства на едно место.. Едноставно не може да се опише ни со најубавите зборови. И 1000 пати да го гледам нема да ми здодее.
1. In the name of the father 2. My immortal beloved 3. Seven 4. The usual suspects 5. Сите филмови на Тарантино Сум ги гледала многу пати сите филмови. И уште толку да ги гледам, нема да ми станат досадни. И заради дејствието во нив, и заради фантастичната глума на актерите......Едноставно се одлични. п.с. Сигурно има уште некој друг филм кој би требал да влезе во листава, моментално не можам да се сетам...
Ретко кој филм сум го гледала повеќе пати па да знам дека не ми е досаден, освен Титаник кој сигурно ми е гледан едно 6-7 пати и би го гледала пак.
The Lord Of The Ring Можам цел ден да го поминам гледајќи ги филмовите кои заедно траат 9 саати, а посењбно третиот, него можам секој ден да го гледам