The Fountain, затоа што колку пати да го гледам одново и одново, секогаш наоѓам некоја нова перспектива на резонирање.
Amélie...никогаш никогаш никогаш Од друга страна, Fight Club, ептен добар филм кој на почеток бев скептична да го гледам поради насловот, но целосно се изненадив откако го гледав!
Почитувам мислење и додавам Амелија е онаа која дефинитивно е „виновна“ за моето ново гледање на филмови ...сега пазам ама апсолутно се .... да Живее оној кој ја измисли АМЕЛИ
Sex and the City првиот дел ама никогаш нема да ми стане досаден, после Севен Поундс, го обожавам, Rock star, Taken и др.
Еден од најсмешните филмови ми е дефинитивно ''Dumb and dumber'' и никогаш не ми здосадува, колку и да го гледам. Доволно ми е само фацата на Jim Carrey да ја видам и веднаш се расположувам во оваа листа на филмови ми е и ''Mean Girls'' , а од посериозниве жанри многу си го сакам ''Vanilla Sky''-преубаво филмче и кога и да го дадат на тв го гледам.
Confessions of a Shopaholic Најјак ми е. Го имам гледано преку 235678998765 пати и пак ми е интересн кога го гледам.Произлегува од книгата,и и двете ми се најјаки.Некако се пронаоѓам во Ребека Блумвуд.
Никако не можам да издвојам еден. Многу сакам епска фантастика, па со право на прво место ми е „The Lord of the Rings“ сите три дела. На второ место би се нашол „Leon; The professional“. Третото го делат „Troy“, „Gladiator“, а од поновите „The King's speech“. „Love actually“ е уште еден добар филм кој би можела да го гледам секој ден. Листата е долга, ама да не го тапам...
дефинитивно TAKEN , и тој го ставам во листата гледам ми е преку 8 пати еднаш дури и 2 пати во еден ден го изгледав, ептен ептен јако филмче и DISTURBIA е онака лајт интересно филмче, пак морам да го видам, добро е
Сам дома и титаник.А и хари потер.Некако Сам Дома ме потсетува на божиќ кога дома сите заедно ќе се зберевме и незаборавно си поминувавме и уште си го гледам и уште ми е смешен
Life as we know it, just go with it, the back up plan, the holiday, fools gold, bridesmaids, лелеее уште полно ги имам абе секој филм што го имам гледано, уште десет пати речи ми да го гледам и ќе го гледам обожавам да си гледам филмчиња