Филм ми ли е, што ли е, незнам. Ама на Жика и на Милан, и по 1.000 000 пат да ги гледам, ќе се насмеам. И нема никогаш да ми станат досадни.
How to lose a guy in 10 days омилен ми е да го гледам и по 100 пати и пак интересен ќе ми биде и My big fet greek wedding
Riding in cars with boys Hикогаш нема да ми стане досаден филмов,ме потсетува на саботните вечери кога со мама и сестри ми јадевме пуканки и се надевавме дека нема да ни се случи истото што и на девојкиве http://www.youtube.com/watch?v=4ZtIe3fzL8s
-Препрепре смешен 500 пати да го гледам нема да ми стане досаден!! -Навистина романтичен прекрасен филм и мој ол-тајм фејворит!
Home Alone, Hachiko, Eight Below, Titanic, Jack 1996 Можам да ги гледам 234515531 пати. Никогаш нема да ми здосадат.
The Graduate ( 1967) Главни Улоги : Dustin Hoffman, Anne Bancroft & Katharine Ross Жанр : Комедија, Драма, Романса Абе ... класика бе...
Сите филмови што сум ги гледала до сега ми се убави, еве и некои кои ми оставиле голем впечаток tres metros sobre el sielo, fast furios сите делови, самрак и др.