Seven My immortal Beloved In the name of the Father И пред се', сите филмови на Тарантино. Сите негови, од прв до последен.
Време е повторно за Господарот на Прстените... ах мераци Туку, green.eyes - ме потсети на преубавиот филм за Бетовен - My immortal beloved - колку е само прекрасен... ќе си го симнам
Уште првпат кога го видов се вљубив во филмов. Има многу поквалитетни филмови ама овој ми стана некако посебен. Нешто ми потскокнува во мене кога ќе ја слушнам песнава http://www.youtube.com/watch?v=fEFM6ubuVO0
The Amityville HOROR .. многу јако нешто..потоа те тера да истражуваш на интернет и многу е некако морничаво
како можев да го заборавам Чичко Кумплунг - тхе бест И што да му кажам сеа на син ти? Кумплунг:-ХАХАХА ќе му кажеш на татко ти му е поголем или сцените со Шила - ЛОМ Кумплунг! Кажи Шила? Ми дојде... Шо ти дое бе срце? Вруќина меѓу ноги. Хмммммм, животињо моја дивља.
another cinderella strory princes protection program monte carlo love wrecked just friends cant by me loveback up plan
Хмм Meet the Fockers,Meet the Parents, Johny English, There's something about Mary, Wedding Crashers.........