the legal blond with reese witherspoon prikazna za pepelaska brucosko patuvanje zelenata milja(malku e tazen za gledanje ama e nepovtorliv)
The Third Half - Трето полувреме. Македонски филм кој навистина ме воодушеви. Прекрасен е и ви препорачувам да си го гледате.
Ice Age 1, 2, 3 & 4 (со бугарска синхронизација се врв) Bruce Almighty со Jim Carey (the most hilarious movie ever) Cheech and Chong (Up in smoke).
Јас во принцип никогаш не се повторувaм со филмови, па да седнам да ги изгледам по втори, трети пат...Не можам, склет ме фаќа и со петни жили се напрегам за да доседам. А нормално, тоа не е поентата. Е тука правам исклучок само за The secret life of bees и некои така лесни филмчиња, што првенствено ги немам гледано долго време, па повторно би ми биле интересни. И не знам дали сум единствена, баш Титаник ми падна во очи сега. Јас и првиот пат кога го гледав едвај издржав, премногу ми беше долг, а јас за долги стази не сум. Тој филм ми е премногу исфорсиран!
Дефинитивно српскиот филм "Лајање на звезде" никогаш нема да ми досади..... И да, веќе го имам гледано 4 пати
Friends with Benefits го имам гледано можеби 10 пати,и уште 10 пати да го гледам нема да ми стане досаден
Еден стар филм, " Сjаj во тревата", секогаш кога го гледам ми доагаат солзи во очите. Тажна лjубовна приказна....