Адвокатот на Ѓаволот. Има нешто во тој бад асс став на Ал Пачино што ме навлекува. Вулгарноста прави да биди прифатлива. Содржината ми гаси жед. Би можела да утре да елаборирам. А ќе биде и тоа веднаш по наредниот пат кога повторно ќе го гледам.
Ивкова слава - ќе речат сељачки,ама јас се немам толку смеено на филм цел живот. И стопати го имам гледано и уште толку ќе го гледам
хахаххах ептен е интересен филмов случајно на сител го начекав ко го даваја лично мене филм кој никогаш нема да ми стане досаден е Hachi: A Dog's Tale...многу тажен
Го додавам и Daylight со Сталоне...она кога тунелот ќе се сруши од двете страни, па он ќе влезе за да им помогне на преживеаните. Колку пати го имам гледано
the lord of the rings[сите делови] harry potter [сите делови] boys don't cry red dragon fast and furious [сите делови] тие ми текнуваат во моментот
Mr. Nobody. Black Swan. Le fabuleux destin d'Amélie Poulain. Dear John, иако сите имаат мислење дека е досаден, нема содржина, лош крај итн. Ми се допаѓа затоашто се пронаоѓам во секоја секунда од улогата на Аманда.