Сите филмови со Том Круз,и со Мила Јовович,никогаш нема да ми здосадат бидејќи се што е од нив ми е доловено на вистински начин
Дефинитивнo Dumb & Dumber... Всушност се што е со Џим Кери, можам да ги глеам и по 1387467398 пати, притоа ниту еден да не ми здосади
buongiorno principessa La vita e bela или Life is beautifull ама филмот е прекрасен ПРЕКРАСЕН! најдобрата сцена http://www.youtube.com/watch?v=0Y9aKqawdUQ
Ухх, па повеќе се... Вака моментално што ми текнуваат: "Pretty woman"; "Skyfall"; "Friday the 13th"; "Saw"; "Plastic Girls"; "Dum and dumber"; "The tourist", како и многу други чии имиња моментално мозокот не ми ги регистрира, бидејќи сум уморна. Ќе се надоврзам ако ми текне.
Хари Потер дефинитивно. Ги имам гледано сите делови по неколку пати, и сеуште не ми се досадни. Можеби некои мислат дека филмовите се само за деца, но не, има мн возрасни кои уште читат или гледат Хари Потер. Втори дел, Одајата на Тајните, ми е омилен, бидејќи има вметнато премногу визуелност во книгата, скоро во сите моменти мислам дека и јас сум таму, па ако треба на некои сцени да се биде тивок, и јас внимавам да не дишам многу гласно, хахах, но сепак филмовите ме оставија без зборови. Централното дејство секогаш се случува на крајот на филмот, додека почетокот и средината се исполнети со многу возбудувачки моменти. Ви препорачувам на сите да ги изгледате филмовите, но ако имате намера да ги читате книгите, тогаш прво прочитајте ги, па после гледајте ги филмовите, оти во филмовите имаат скратено мн сцени кои се важни за дејството. Сепак, нас ни треба малку фантазија, бидејќи реалноста е премногу тешка и голема. Решението е тука
Batman Begins (Бетмен започнува) од 2005 кога излезе го имам гледано по дузина пати. Патем постот пред мене е за Хари Потер и мене Хари Потер ми е пред сите па мислам се подразбира и не го споменувам. Конкретно омилен од Потер ми е третиот филм.
Глупав и поглупав дефинитивно, и секој пат кога ќе го гледам ми е смешен. Leon the profesional - 100 пати го имам гледано и би го гледала уште толку.