Corpse Bride на Тим Буртон. Анимиран филм е, не знам ни колку пати го имам гледано, постојано плачам. Џони Деп го позајмува гласот за главниот лик. Прекрасен филм е, навистина, со многу тажен крај. На многу од вас можеби би им бил досаден, но доколку ја разберете пораката и се соживеете со Емили (мртвата невеста), навистина фимот ќе ве трогне. http://www.youtube.com/watch?v=l-akimwGclk
Се согласувам со вас, многу пати го имам гледано и никогаш не ми е доста, дома кога го гледаме се смееме до солзи
Единствен филм шо ми има оставено впечаток,онака да ти се врежит в глава,кога и да те прашат некој препорака или кој ти е најдобар филм одма прв ми излегвит.
500 Days of Summer Настрана од сите љуовни клишеа прикажани на филмското платно, без сомнение ми е филм кој никогаш, ама баш никогаш не би ми здосадил иако веќе го имам гледано преку 5 пати. Ова ми е омилениот начин да потрошам час и половина кога можам да си дозволам.
Е па сега вака: Listen to your heart, Home alone(сите 4 дела), Tитаник, Хари Потер (сите дела), Господар на прстените (сите дела), Гладијатор, Twillight (сите дела), New Moon, етц............... Никогаш нема да ми се здосадат!