The Romantics (2010) Со Кејти Холмс, Џош Духамел + уште неколку познати глумци. Засекогаш најомилен. Гледан ми е многу пати и секој пат приметувам по нешто ново. Другари од студентските денови се собираат за свадбата на една од другарките. Омилен лик во филмот ми е дефинитивно невестата. На многумина им го имам препорачано филмот но ретко кому му се допаднал. Еве, ќе ви го препорачам и вам.
A Walk to Remember-Сто пати да го гледам,милион пати да се исплачам,филмот секогаш ќе си остане посебен за мене... Harry Potter-Пораснав со детето,без разлика кој дел и да е,сите би ги гледала повторно..(уште не сум помирена со фактот дека не добив писмо од Хогвартс ) Lord of the rings-Легендарна трилогија,не може да здосади..
Lord of the Rings (сите делови) Harry Potter (сите делови) Pride and Prejudice The Dark Knight Rises (сите делови)
The Dark Knight Rises е всушност еден дел од трилогијата за Бетмен Инаку јас морам да го спомнам Life as we know it исто и The Proposal. Овие два филма никогаш, ама никогаш нема да ми здосадат.
Eeeee.. си прегледувам филмови, гајле си немам Еве на овие ми текна прво, па ајде да ги издвојам - Horrible Bosses , The Avengers и Bad Boys (особено 2от дел)
Го гледав едно 100 пати сигурно и пак ќе го гледам. Секогаш се смеам на истите моменти и по некоја солза ми потекува на крајот на филмот. Иако можеа да го направат уште подобро, има некои нелогичности, ама нема врска, целата приказна и музиката се прекрасни.
Lord of the Rings заедно со Hobbit (досега по 15+ пати ги имам гледано сите делови) Pirates of the Caribbean (сите делови) Supernatural (серија)
Не ни бројам колку пати сум го изгледала дури мислам дека ги научив дијалозите на памет Дефинитивно никогаш нема да го заборавам волшебникот со кој пораснав и во секое време кога ќе ме фати носталгија по него ќе го гледам одново и од ново во еден здив. Секогаш кога имам вишок време си правам Хари Потер маратон од сите 7 дела, не ни забележувам колку брзо ми летнува времето гледајќи го.. дефинитивно никогаш нема да ми здосади и би го изгледала уште милион пати. Јас сум еден од понавлечените фанатици на овој серијал.. го носам во срцето.