Има повеќе ама еве неколку ќе издвојам: Friends with benefits (ме орасположуваат многу актерите), Law abiding citizen, Home alone, Dumb and Dumber. Од сериите, дефинитивно најмногу ми се допаѓа Two and a half men.
Harry Potter - Овој доживотно ке ми остане во срцето,приврзана сум за него целосно.Накај негативно се одвива мојата опсесија,ама стварно не знам што да правам,филмот е пре добар и никогаш не здосадува. Титаник - Титаник никогаш не ми здосадил иако безброј пати сум го гледала.
,,Before the sunrise'' и ,,Before the sunset''. Филмот се состои од три дела. Никогаш колку и да го гледам нема да ми стане досаден. Секогаш ме го задржува моето внимание.
Зоне Побегуља Куче у чакшире FTW Ивкова слава,Балкан Кан,Луд Збунет Нормален.. Сакам да си се смеам кога си гледам филмче де
Долг е списокот Letters to Juliet, Midnight in Paris, The count of Monte Cristo, Titanic, 10 things I hate about you, Frozen, Dumb and dumber, Home Alone, Snow Dogs... Од серии Луд, збунет, нормален, Two and a half men, The Mentalist и најомилената Elisa di Rivombrosa морам да ја спомнам
According to Greta, Breakfast in Tiffany's, LOL и The last song. Ама LOL го имам најмногу гледано од сите други и омилен ми е и никогаш нема да ми здосади
- „Armageddon“ - „LoL“ - „10 things I hate about you“ - „National treasure“ - „A walk to remember“ - „Tros metros sobre el cielo“ И нормално, „The fault in our stars“ Спојлер Ама еден..
Искрено ретко да гледам филм по втор пат али ќе ги спомнам Бал-кан-кан, речиси сите филмови со Стив Мартин и Николас Кејџ.. сега засега толку ми текнува