Не постои таков, не можам да гледам филм повеќе пати, а да не ми здосади, мада ко помала нонстоп ги вртев епизодите од Серанови. Брат ми за разлика од мене по сто пати го гледа The Godfather или Goodfellas и не знам како не му се смачи, по три саати да гледа едно те исто. Еве денес пак го пушти.
Мистер Бин (играниот филм). Првите неколку пати кога го гледав имав сериозна мака да го контролирам меурот, ќе направев беља и ќе се посрамотев. Сцената кога на пријателот кустос (или критичар беше) му покажа како ја опраил сликата (кругче глава со црта уста и очи-точки) и реакцијата на наведениот е безвременска
Сите филмови на MARVEL плус овие: The Perks of Being a Wallflower Palo Alto 10 Things I Hate About You
True lies. Mrs.Doubtfire. The Notebook. Age of Adaline. Zikina Dinastija. Tesna koza. Pretty woman. Имам уште некои филмови, не ми текнува во моментов. Ама тие се оние кои никогаш не би ми биле досадни. Ги гледам како прв пат, а веќе знам што кој збори во сцената.
A Cinderella Story, Wild Child,Aнгели и Пријатели(ако се важи пошто е серија) можам да ги гледам вечно и нема да ми станат досадни