Primal Fear предoбaр филм И Ерин Брoкoвич сo Џулијa Рoбертс, се вoздржувaм дa не упoтребaм некoјa неумеснa придaвкa зa изгледoт. Али рaкa нa срце и дoбрa глумa(душa)имa у филмoв
The ugly truth The Millers The internship Kung fu panda Brave, one for the money, the intern, vacation, the wedding ringer.........
Скоро сите оние постари филмови,можам да ги гледам по сто пати и никогаш нема да ми бидат досадни. ,,Clueless" , ,,10 Things I hate about you" , ,,Home alone" , ,,Mean Girls" , ,,Scary Movie'' , ,,Child's Play" , ,,Hollow man" , ,,Matrix" , ,,Charlie's Angels", ,,Freddy vs. Jason" , ,,Duplex" , ,,Legally Blonde" , ,,Stuart Little".... сигурно има уште неколку што ми се интересни,само сега не можам да се сетам. Најинтересен од сите овие ми е Дуплекс.
Combustion, El cuerpo, Inception, Faces in the crowd, resident evil(site delovi),The Great water, Before the rain,Mr.and Ms,Smith, The tourist, Unborn, The theory of everything, A beautiful mind, Donnie Darko,La cara oculta...
The breakfast club, 10 things I hate about you и Eurotrip - дефинитивно омилени филмови, сум ги гледала премногу пати, не се бројат!
Dead poets society, Beautiful mind, Cat people, Leon, Candy, Brave heart, Capote, Habla con ella, ... многу уствари.
The Prophecy (1995) Спојлер , мада го немам гледано зилион години. Синоќа дур се трудев да заспијам го слушав со пола уклучен мозок Бурекот, Јанко, нешто спомнаа во емисија кај него за бунтот на анѓелите, па некоја лута компарација правеше... како и тоа било неуспешно, така и овие обиди сега (на ЗЗ, the Satan,нали), па, дур траскаше глупости мене ми текна на филмов и Габриел (Christopher Walken)
The blind side , A walk to remember , 8 mile , tres metros sobre el sielo .. Mn gi ima , ama gi izdvoiv najomilenite .
Green Card. Го спомнав,скоро во 40ка. Една дузина вакви..подзаборавени ги имам. Зилион пати да ги пуштат на тв, зилион пати ќе ги гледам.
,,Титаник,, ,,Cheaper by the dozen,, ,,Маторци,, ,,let's be cops,, ,,Сираче,, ,,white chicks,, ,,лудо возење ,, итн...
Transformers, особено првиот и вториот дел, со Меган Фокс. Уффф претерано добра компјутерска графика!