Titanik Znaci...sekoja replika ja znam. I sto e najsmesno,na sekoe gledanje se nadevam deka brodot nema da potone,ili deka barem Jack ke se spasi.
Cruell Intensions(вака ли се пишува) Со Рис Витерспун и Рајан Филипи Го гледав прв пат пред околу 14 години и тогаш се роди и мојата љубов кон глумецов која трае до ден денес
обожувам да гледам филмови.Мразам хорори,затоа што не сакам нешто што ќе ме вознемири.Како секоја девојка сакам убави,смешни,нежни филмови.Како notebook i love story е овие и по 1000 пати да ги гледам повторно плачам.
The fast and the furious )) koj i da e del ne e bitno sum gi gledala i uste sto pati bi gi gledala ))
се согласувамнема дел што не е добар..вин дизел сепак за мене бил и ќе остане најдобриот актер хах(после брет пит и џони деп нормално)
леле исто и јас Се надевам до крај Крајно дека Роуз ќе му направи место ако не друго а тоа дека ќе се исполигавам три саати.... Би го додала и Пијанист. Кога ќе ја делат карамелата срце ми се дели од таа сцена
Значи, значи, значи... има да го гледам деновиве (ко и сé друго од листата: „деновиве“ станаа месеци и не ги гледаше).