Truman's show и повеќето филмови со омилениот Де Ниро: Awakenings, Goodfellas, Cape Fear, Analyze This/That, Taxi Driver, имаше уште ама не ми текнува како се викаат. Имам стандард омилени глумци и одредена временска рамка кога се направени некои филмови.. Така си барам филмчиња, и можам истите по 15 пати да ги гледам и да ми се still favourite.
Kate and Leopold i Runaway Bride не знам колку пати ги имам гледано и секогаш ми е интересно и смешно и полно надеж, се е остварливо
Се имаше случувано да го даваат денеска на пример "Clueless " на еден канал, утре на друг, задутре на трет , значи ниеднаш не ми се здосади да го гледам три дена по ред.Исто и Брилијантин 1 и 2.Сам дома исто и филмовите со Џејмс Бонд(ама оние со Роџер Мур , не дека другите се нешто полоши).X Men of course , Emma и Pride and Prejudice .
The Conjuring, Paper Towns, Home Alone, Wild Child, Ten Things I Hate About You... ako mi tekne ushte nekoj kje go pisham,ama ovie ne mozhat da mi se zdosadat.
Tristan and Isolde - An affair between the second in line to Britain's throne (Franco) and the princess of the feuding Irish (Myles) spells doom for the young lovers.