Се согласувам со тебе... Twilight is the best! Али New Moon не толку :/ И јас многу ги сакам ЕПТЕН и ги имам прочитано сите 5 книги. Сеа чекам да излезе 3-тиов дел И други филм кој никогаш нема да ми се здосади е Господар на прстените! Прекрасни се сите 3 дела и обожавам да ги гледам!
Titanik а гледајте го и Викенд На Мртовци филмот е македонски и не е страшен како насловот во спротивност ке се изнасмеете
Добар е Викенд на мртовци, го имам дома, ама не ме привлекува да го гледам.Скоро се што е македонско ме разочарува
хаахахахахаах, и јас го гледав, ама најјак дел ми е со крвта коа ке прска, е леле сум се згазила од смеење, ама и крајот хаахахахахахахаххах!!! многу интересен филм комедии
White Chicks ДЕФИНИТИВНО! 50 пати го имам гледано на памет ги знам зборовите и пак и пак се смеам на филмот ! исто така и How High... и неможе без мојот омилен Sex and the City и првиот и вториот дел и целата серија
Bring it on го обожаваамм филмов! Кога и да имам слободно време, си го гледам на youtube го има парт 1...10 многу ми е интересенн.. А од македонскиве Балканкан и Викенд на мртовци..
Па ги има повеќе но никогаш нема да ги престанам да ги гледам The Parent Trap и Charlie And The Chocolate Factory
Титаник дефинитивно.. можам да го гледам безброј пати и никогаш нема да ми се здосади а и богами се исплачам кога го гледам