Во принцип, сите мои омилени филмови како што се: "American History X", "Requiem For A Dream", "Black Hawk Down", "Fear And Loathing In Las Vegas", "Fight Club", "The Godfather I", итн. И сите Хари Потер и "Lord Of The Rings" филмови.
Сите делови од од првиот до петтиот дел. Гледани ми се од првиот до четвртиот дел можи по десет пати секој дел. Ама вториот дел : THE REVENGE OF THE FALLEN и третиот дел DARK OF THE MOON, ми се најомилени и слободно можам уште десет пати по толку да ги гледам.
Muriel's wedding Mamma mia Titanic Home alone 1,2,3... Like crazy ... Моментално ми текнува само на овие =)
Тоа се : - Полициска Академија - Пинк Пантер ( со детективот клузо) - Карате Кид - Роки - Кикбоксер И ги има уште многу,просто има многу интересни филмови и неможам да се одлучам кој.ми е омилен.
The Godfather Life is beautiful Forest Gump Once Upon A Time In West 9 and a half weeks Eyes wide shut
The Transformers. The Lord of the Ring. Elusiym. Star Wars. World of Warcraft. Resident Evil. Day Z. Пианист. Fury. Clash of the Titans. The mummy. Alien. Alien vs Predator. Predator. И уште мн други од страна на SCF, Epic и Fantastic жанрот.
"Clash of the Titans" ama originalot, od '80te. Deluva nadrealno, prekrasen film. Za mene mnogu od Disney i Spider-man (osven noviov, mnogu hipsterski).