И доста потценет филм, а е визуелно беспрекорен, плус Том Круз искина и станува збор за најинтересната приказна која обработува вампири (најблиску до нивниот опис од преданијата).
обожавател сум на хорор филмови, но филмот кој што би го гледал миљон пати и пак ке ми биде интересен е ''Bruce Almighty''
Принцот од Персија Хари Потер сите делови Убава жена Далеку од тоа дека ми се омилени, ама едноставно можам да ги гледам по милион пати и да не ми се досадни, има нешто во нив
Имам изгледано повеќе од 500 филма (толку сум лајкнала на фб), па морам да се одлучам за повеќе. Autumn in New York, Pretty woman, Shall we dance, Arbitrage, ок скоро сите со Ричард Гир The prestige, Southpaw, Lucky number sleven, Original sin, The Shawshank Redemption, The Reader, Changeling, The words, 10 things I hate about you, Mean girls. Before sunrise/sunset/midnight.
“Убавицата и ѕверот“ од 1991ва и сите “Спајдермен“ посебно оригиналите, затоа што Тоби Мегвајер ми е совршен Рак во хороскоп,или тако речи спајдер, но тоа е друга тема. Исто и ^ Tokyo што рече.