1. TRAINING DAY (ako ne ste go gledale, ne prifakjam kritiki) 2. LOTR 3. Hobbit 4. Zodiac 5.. Equalizer site delovi
Скери муви сите делови Тhe choice(cпоред Николас Спаркс) Тhe notebook Mean girls 10 things I hate about you Jawbreaker
Хари потер, делови лотр, традиционално секоја година ги гледам маратонски, заедно со фантастик бистс и хобит. Ip Man Маска (омилен ми беше како дете)
Scrooged 1988 со безвременска изведба на Bill Murray како Frank Cross себичен, циничен телевизиски директор кој е прогонуван од три духови кои носат лекции на Бадник. Баш одговара на празниците кои се ближат.
Спојлер Antonio Salieri envies Mozart whom he believes to be a great musician. Having come to the conclusion that Mozart receives divine assistance in his compositions, Salieri turns against God. Ова е единствениот филм кој откако ќе го изгледам, имам чувство дека е доволен на светов и дека други филмови не се веќе потребни...
Филмовите од 2000-тите. Тие беа првите филмови кои почнав да ги гледам. Ваљда носталгија кон младоста. Ги обожавав Хилари Даф и Линдзи Лохан, гледав доста романтични комедии, денес вкусот ми е тотално променет. Ќе спомнам некои од филмовите кои ги имам гледано сигурно преку 10 пати. Freaky Friday (2003) Mean Girls (2004) A Cinderella Story (2004) 13 Going on 30 (2004) Legally Blonde (2001) Miss Congeniality (2000) The Devil Wears Prada (2006) The Proposal (2009) 50 First Dates (2004) She's the Man (2006) Monster-in-Law (2005)
Сите со Liam Nesson, Denzel Washington,Ben Affleck ,Gerard Butler + The green mile Shawshank redemption 3.Seven Shutter Island Triangle The loft