Ако има некој што завршил во оваа насока, или пак има некој близок пријател што бил или е запишан во овој факултет, ве молам да ми дадат подетална информација во врска со колокфиумите! Затоашто ми имаат кажано дека прашањата се истии за сите генерации! ја сум прва година и се плашам зошто немам поима какви ке бидат колокфиумските прашања! Поздрав! Очекувам одговор!
Социјална работа и социјална политика- Филозофски Jas sum na toj fakuletet ne e nisto strasno na kolokviumite pred se esejski se odgovara , mnogu malku ima predmeti koi se na zaokruzuvanje mozam da kazam deka samo politicki sistem i covekovi prava bese na zaokruzuvanje , inaku vo globala site profesori se dobri moj sovet e da odis sto pocesto na konsultacii taka ke ti bide pojasno na sto poveke da se skonsentriras vo ucenjeto odprilika toa e , so sreka na kolokviumite.
Социјална работа и социјална политика- Филозофски Фала многу Ева... досега имав 4 колоквиуми и сите ми беа многу лесни, во петок имам само уште социјална политика, и многу се плашам затоашто тој предмет ми е некако најтежок..
Социјална работа и социјална политика- Филозофски И јас заглавив со Социјална политика, ама кога почнав да го учам..пааа и не беше толку лошо 4 прашања се и не толку тешки. Распрашај се мислам дека кружат некои прашања и одговори кои ги дава на колоквиуми и испити..барем така беше кога полагав јас. Dont worry
Социјална работа и социјална политика- Филозофски Девојки.. завршив средно и сега се мислам дали да се запишам на овој факултет. Може да ми кажете пофалби/поплаки за факултетов, како вие се снаоѓате таму?...
Социјален работник и социјана политика може ли некој да ми каже повеке во врска со овој факултет има ли работа тежок ли е како ви оди ?
А дали некој може да ми каже како стојат работите на педагогија, дали е многу тешко... големи ли се книгите... како се полага...
zdravo ima li nekoj sto e na bezbednost odbrana i mir na filozofski i kako e dali e tesko jas se zapisav godinava vonredno i ne znam uste nisto ako ima nekoj sto znae nesto za ovoj smer ve molam za bilo kakva informacija fala [mod-kirilica:3nfkjmjw][/mod-kirilica:3nfkjmjw]
Дали може некоја да ми каже какви предмети се изучуваат на филозофија? Дали е тешко? Би можела да се запишам вонредно, бидејќи редовно ќе учам филолошки, но некако ме импресионира филозофијата. Па, секаква информација би била корисна. Благодарам.
сакам да прашам дали има некој што ги дополагал трите предмети (психологија, педагогија и нз кој уште еден) на филозофски за да може да биде професор, асполвент сум на економски ама програма 3+ 2 сакам да ги дополагам овие 3 предмети за професор, како е процесот кога се запишуваат и кога се полагаат? колку се плаќа? ако има некој инфо ве молам детали, фала
Dali ima nekoj koj e prva godina na socijalna rabota i socijalna politika? Itno mi treba informacija.
Незнам дали тука има некој што може да ми помогне,ми требаат книги или скрипти прашања се што имате за педагогија. од втора до четврта година
ми треба итно информација од некој што е запишан на социјална работа кој е таму запишан нека ми пиши најитно порака !!!
студирање историја Здраво дечки,нова сум на форумов и ми треба ваша помош.Отсекогаш сум сакала да студирам историја,па сега се двоумам на меѓу историја на уметност и чиста историја,слушнав дека било добро на историја на уметност.Па ајде,ако некој знае како е,или пак студира ,нека повели
Историја со архивистика Можете да ми кажете нешто подетално за Историја со архивистика? Има некоја девојка на форумов што студира таму? )
Општи прашања Некое ваше мислење за филозофски факс смер психологија дали може да се запише вонредно и дали е многу тешко ? и што е подобро педагогија или психологија
Некоја што е запишана на институтот по историја некои информации ако може да ми даде... дали е тешко, има ли многу лоши професори? Со книгите како,што,од каде? Колку се плаќа и слично? кисссссс!
Има некоја феминка што планира/сака да се запишува на филозофски т.е на социјална работа и соц. политика?
Јас бев на историја една година,професорите повеќето се добри ама Наде Проева е лоша за сите нив заедно!!!Несакам да те исплашам ама јас би размислила двапати пред да вложам толку време и труд на факултет кој не е толку просперитетен.... Верувај тежок факултет е и не е за потценување кога се работи за материјалот и учењето