Девојки, дали ќе може да ми кажите подетални информации во врска со Социјален работник и социјална политика
Дали има некој што е запознаен во врска со тој апсолвентски стаж и што и како е работата, гледам на филолошки имало запишување на апсолвентски стаж.
мислење за К.Миноски,Марија Дракулевска Чукалевска и Зоран Матевски? и дали некој има избрано психологија на семејство и семејно право да каже како е што е
Проф. Миноски и проф. Дракулевска си бараат знаење. Пожелно е да се учи онака како што е во книгата, но секако може и со свои зборови да додаваш нешто или ако на одредена тема имаш прочитано нешто повеќе, т.е. од други книги. Треба да имаш и семинарски. Проф. Матевски не бара се онака како што е во книгата, тој повеќе сака импровозирање и да пишуваме онака како ние сфаќаме. Некогаш дури не ги ни прегледува тестовите, само гледа колку страни се напишани и врз основа на тоа оценува. Сите тројца даваат колоквиуми, писмено. Во мое време прашањата што ги даваа беа есејски. А да, Дракулевска и Миноски водат евиденција за присуство и ако имаш повеќе отсуства, не даваат потпис.
Да прашам нешто, небитно од кој факултет, јас сум 1ва сега и приватна квота. Ама плаќам на две рати. И сега со запишувањето платив пола за семестарот а кога ќе треба другата половина ?
Dali ke mozes da gi prasas kolegite so imale psihologija na semejstvo kaj prof. Orhideja dali imaat nekoi prasanja ili nesto? Fala
Dali mozes da gi prasas kolegite so inale psihologija kaj prof orhideja dali imaat nekoi prasanja ili nesto? Fala
Девојки јас сум вонреден студент на смерот дефектологија и треба да изготвам семинарски по предметите хумана генетика и физиологија, како и интернет ресурси, е сеа ме интересира како треба да изгледа предната страна по семинарските што треба се да содржи,или ако имате некој примерок да ми сликнете колку да видам како треба и да ни објасните за интернет ресурси што треба да содржи истотака, ве молам кој знае и кој е на овој смер би била благодарна доколку ми објасни што и како!
мислење за орхидеја шурбановска по психологија на семејство и наташа по семејно право од соц работа и политика? како е на испит?
Ќе одиш на блогот на Владимир Трајковски и се има објаснето таму. Што полагаш кај него? Последнава година малце поригорозен е, претходно не беше таков.
Дали некој кој полагал филозофија кај проф.Саркањац има пишувано есеј? Да ми прати пример некој или да ме насочи во пишувањето? Благодарам.