Дечки ајде малце помош ,нека ми каже некој нешто подетално околу смерот родови студии на филозофскиот факултет.. и што можеме да работиме после завршувањето на оваа.?
Сакам да се запишам на Филозофски факултет смер Социологија дали има и Вонредно да се оди бидејќи сакам последните 2 години да одам вонредно
Здраво,да ве прашам дали некој може да ми предложе лесен изборен? Јас сум од економски,па би сакала некој полесен предмет,ви благодарам однапред
Ако немаш земено Етика, тој прелесно се поминува, 17 прашања добиваш од професорот, веќе одговорени , а во мој случај втор колоквиум не се ни полагаше. Ама распрашај се дали Иванчо Атанасовски го држи сеуште, тоа само кај него е така. Јас го имав пред 4 години.
Можеш и било кој предмет кај Сунчица Димитријоска, од социјална работа. Пенална и постпенална соц. работа, супервизија и евалуација, соц.работа со поединец... Кај неа е едноставно, дава прашања, си ги одговараш од книга и на крај истите се на полагање.
Знае некој која е процедурата на менување изборен? Се заебав шо одбрав и сакам да го сменам следна година. Можно е?
Moze podetalno da mi kazete kakov predmet e supervizija i evaluacija vo soc rabota. Dali e dobra prof? Kako se polaga? Bidejki go zemam kako izboren predmet a sum od ekonomski fakultet
мислење за проф Виолета Арнаудова и предметот општа психологија? и предлог за некој полесен изборен за овој семестар