Имаш на официјалната страна на факултетот што поточно се зема и јас на памет не ги знам али треба уплатница и образец е сеа ќе видиш подетално што пишува...
Затоа што познавам многу кои имаат запишано наставна и гис, и ништо не направиле, додека со туризам имаш поголеми шанси, но секој со својот избор, само кажувам искуства што ми имаат кажувано, што и да одлучиш со среќа
Dali nekoj kje moze da mi kaze nesto povekje za smerot megjunarodni I interkulturni studio? Dali e dobar dali se zapisuvaat dosta student, dali e lesen, I takvi rabota. ☺️
има некој што студира психологија да ми каже како е? ја се мислам помеѓу психологија и социологија. психологија мислам дека не е признаен надвор, така? и ако има некој што е на психологија да ми објасни дали е тешко, се полага се на испити или има и колоквиумски? може да се има и социјален живот или ќе се убијам од учење?
Здраво.Јас сум од економски факултет па да прашам ако некој може да ми даде препорака за лесен изборен? Фала однапред
Етика беше премногу лесно, сите имавме 10ки но мислам дека е сменет професорот, за родот и спортот не е ич интересен материјалот но добро е тоа што ти дава два листа со материјал и истите прашања се паѓаат на тестот
@KejtV и нас ни кажаа дека жената е лабава и сите имаат добри оцени и се..ама на крај не беше баш така..не ни даде бодови за редовност и активност иако на почетокот кажа дека нема проблем пошо ни се поклапаа предавањата со редовен..материјалот е лесен, ама не се потпирајте на прашањата шо ги дава зошто дава све среќно
Ако може да ми помогнтете Имам еден предмет неположен од прв семестар, а сега запишувам трет сместар. И во системот iknow ги внесив редовните предмети што ми се за во трет семестар. И не можам да го запишам предметот од прв семестар што ми остана ми вика дека ::: Надминат е максималниот дозволен број на запишани кредити за семестар.
Незнам кој предава ама презадоволни беа колегите што отидоа на Етика, и баш ми беше криво што се запишав на Малолетничка Деликвенција!!
Во тој случај треба да оставиш еден предмет од трет семестар за да можеш да го запишеш неположениот од прв семестар.