Здраво мислење за академско говорење и пишување за изборен? Социјална заштита и антропологија на семејства благодарам однапред
академско професорката бара присуство, есеј, семинарска, проект и за тест од прирачник 100+ страни, не би ти го препорачала
дали некој бирал Психологија на хумор, Сексуални ориентации и политики, Советување за кариера, Филозофија на книжевноста, Организиран криминал?? да ми пишете искуство
Девојки , да ве прашам за заверка / запишување на семестар дали ми се потребни потписи од сите професори?
Иван не бара редовност ни семинарска, интересно предава, супер е, ама не се препишува кај него и не попушта за оцени.
Девојки дали има некоја на форумов што е на смерот Приватна и корпоративна безбедност? Оваа год сум матурантка, па размислувам да се запишам таму. Што мислите каков е смерот, дали е добар, има ли просперитет за во иднина, за вработување и слично? И ме интерсира што поточно е професијата и што може да се работи после завршување на овој смер?
Да ве прашам сакам да го земам етика но од економски сум na iknow го пишува како семестар 1 дали може да се земе сега или за зимски само
Ако може некој да ми каже повеќе околу предметот Стрес и справување со стрес, го земав за изборен, како што се учи, како се полага и дали е тешко?
Јас го имав предметот пред две години, се полагаше на колоквиуми, со есејски прашања мислам дека беа околу 10тина прашања, имаш можност да правиш семинарски за повисока оцена и како што се сеќавам ние немавме предавање по тој предмет ( мислам дека не бара присуство многу многу ) и материјалот е лесеен.
Dali nekoj mozi da mi kazi za upis na smer psihologija ,kolku se plaka godisno,kolku casovi dnevno imate ,dali e dovolno za rabota samo fakultet ili plus nekoj licenci ?