Здраво, мислења за предметот Пенална и постоенална соц. Работа? На кој начин се полага и дали барс присуство? Фала.
Го имаа земено мои колеги и кажуваат дека било лесно и не морало да се оди на предавања. За полагање давала некои прашања и тие требало да се научат.
Дали постои можност за преместување од приватна во државна квота доколку просекот ми се подобрил(9.2 просек) во текот на студиите? Доколку е возможно, каква е процедурата?
Етика. Јас го имав земено изборно, на заокружување беше со повеќе точни одговори, лесен е материјалот. Антропологија е со отворени прашања, кусо една две реченички, мислам дека имаше прашања и од нив се учеше. Ама глуп е материјалот.
За етика слушнав дека професорот се пензионирал и предметот го држи професорка. Не знам дали е толку лесно како кај професорот.
Иска пак треба да се плаќа?! Мислам и 500 ден за празен семестар. Така имам слушнато. Колку е точно не знам.
Па колку што знам пак е вратена за плаќање иксата хахах, инаку не знам за плус 500 ден, не сум информирана
Во овие 4 год не успеав да научам за што се користат тие пари и зошто ги плаќаме. Глупости, само повеќе пари да се платат.
Jas go imav Etika sega letniot semestar i suzana simonovska e prof. Mnogu e lesno, zemi go za iboren. Ne se zadolzitelni predavanjata, a prv kolokvium e 40 strani i vtor isto e okolu 40 strani i toa ne sve samo boldiranite recenici se bitni od materijalot plus i prashanja ima nesto i od niv se pagja skoro pola. Na zaokruzuvanje e
Sakam da go odberam predmetot antropologija na semejstvo za izboren sto e kaj Suzana, megjutoa na iknow mi go dava samo kako Antropologija dali e toa istiot predmet ??
Јас сум од друг факултет и се мислам за изборен помеѓу антропологија на семејства и етика.Кој би ми го препорачале? И од кои материјали се учи?
Има врска дали е етика или етиката и родот? И може ли да се добие висока оценка ако не одиш на предавања? Фала ти
Јас сум од друг факултет, дали може некој што е тука од филозофски да постира распоред или кај го има кај може да го најдеме