Затоа што оценките ги става како што сака, материјалот не е комплексен меѓутоа пристапот на професорот не ми се допаѓа.
Здравоо Имам прашање за некои искусни од филозофскиот факултет. Дали ќе биде проблем ако отидам на систематскиот преглед откако ќе истече терминот? За тој печатот што го ставаат во индексот ми е...
Lugjencaa dali ako nemate dobieno potpis po sport, ke mozete da zapisite semestar? (prva god. sum zatoa prasuvam glupavi prashanja xd...) ochekuvam odgovor za skoro!
Можеш. Ако ти фали еден потпис или два, можеш да запишеш семестар. Не можеш кога ќе ти фалат повеќе од пола потписи.
Aham, fala ti! Deka vo terminot koga bese sport imav drugi obvrski, ne idev i zatoa ne znaev dali ke mozam da zapisam
Здраво студент сум на ПМФ и сакам да зеам некој полесен изборен предмет од кој било институт, ако некој сака нека ми каже и да сподели искуство.
Да ве прашам за смер дефектологија, кој од изборниве би ми препорачале да го изберам за втор семестар: предучилишна педагогија, специјална дидактика или развојна психологија? Ви благодарам.
Од колеги сум слушала дека лесни се кај сунчица. Мислам супервизија се викаше предметот. Од прашања се учи. Немам искуство со вакви предмети. По кажување од други лесен бил.
Социјална заштита кај Сунчица, од институт за социјална работа или Креативни техники мислам кај Софија дека беше