На електронското пријавување ми бара да запишам прв и втор значаен предмет. Дали можам да ставам два предмети по мој избор или морам македонски и некој друг???
Zdravo na site! Ovaa godina zavrsiv sredno, gimnazija, pa planiram sega da se zapisham na fzf, na smerot pedagogija. Ako moze nekoj da mi kaze povekje informacii za profesorite, predmetite, polaganjata, predavanjata i sl.( sekako ako se bide vo normalna sostojba)?
Било кој кај Сунчица (Пенална и постпенална мислам зимски дека беше/Соц. заштита не знам дали е зимски), Филозофија кај Саркањац.. Не ми текнува на друг
Не сте уште внесени во системот. Ќе можете да се најавите откако ќе почнете на факс. Кај повеќето е така, и мене не ми се најавуваше лани.
Jas uste 1 ispit i diplomiram. Skoro site profesori baraat prisustvo. Obicno se polaga na kolokviumi ne e nesto mnogu tesko. Jas zavrsuvam vo rok. Edino so prof lena gledaj da ne se inaetis oti ona malce sega pocna da se pravi mnogu stroga aka sepak profesor e i se moze.
Лично според мене психологија, ама кој смер и да го одбереш најдобро е да размислиш што те привлекува најмногу и разгледај им ги предметите кои треба да ги учиш и полагаш, размисли дали ти лежат, дали би ги учела со задоволство.