Работеа до 3 неделава дур имаше уписи, , сега не знам, мислам дека до 2.. само нзм дали од 11 или 8 почињаат
Istorija na pedagoski idei kaj Suzana dali znaete esejski koga se polaga kakvi prasanja najcesto dava?
Дали некој има избрано изборен предмет Филозофија кај Саркањац, ми требаат информации за полагањето, професорот не враќа на е-маил, а не можеме да го најдеме ниту на факс??
Нема опција за кололвиум, се полага ма испит. Двете книги ги има на интернет. Може од предходно да спремаш есеј на која сакаш тема и на испит тоа да го напишеш или дента може да му текне да ви одбере тој тема за да пишувате. Лабаво е, ќе излезе а вие сами одтанувате да полагате, можеш да отвориш на телефон да видиш од книгата и да препишеш, ако препишеш имаш 6, а ако си смислиш сама плус зависи како ќе е имаш можност за повисока оценка, како и да е сите ќе сте положени. Само ради ситуацијава не знам како е електронски, јас оддамна полагав
Како се вади потврда за редовен студент за осигурување и каде ја има уплатницата за да уплатам 100ден? Позз
Ве замолувам некој што завршил на филозофски безбедност одбрана и мир или е 4 година нека ми пише итно!!!
Potvrdata ja imas na str od fzf sama si ja popolnuvas i ja pishuvas za sto ti e dali za prevoz dali za zdr.osiguruvanje i sl i posle ja nosish vo studentski prasanja so uplatena uplatnica od 100den.
Може некој да ми каже дали,колку,време и како може да го прекинам или замрзнам факултетот на 1 година поради работа па да продолжам и како иде целиот процес. Поздрав
Здраво , дали по завршување на психологија стануваш дипломиран психолог или е потребна некаква специјализација или постдипломски студии ? Благодарам однапред ❤️
Да ве прашам дали знаете како иде тој процес за предвремено завршување на студиите? Јас имам просек околу 9,3 и 2 неположени предмети(1презапишан).
Стануваш дипломиран психолог, но си многу ограничен за работа. Искачаш од факултет со теориско знаење со минимум пракса. Особено ако сакаш да работиш во областа на психотерапија, задолжителни се обуки. Секако, пожелни се и за сите други области.
Здраво дали некој ке може да ми предложи изборни предмети и професори каде што ке можам лесно да поминам страшни . Најмногу се фокусира на педагозите Совет некој да ми даде за дали да одберам некој од следниве предмети : 1.Работа со лица со пречки во развој 2.Едукација и рехабилитација на деца со аутизам 3.Логопедија 4.Психологија на лица со посебни потреби благодарам многу однапред