Епа фала ти сепак хаха Денес требаше во 9 да полагам. Е-испит. Колку што знам јас се полага преку тимс, отварам тимс нема ништо хаха.
Здраво,би сакала оваа година да се запишам на Родови студии и имам неколку прашања. Дали по предметот спорт и здравје треба да се вежба или се учи теорија? Следно прашање ми е дали има каде да се најде работа доколку се завршат родови студии во Македодонија? И дали има голем број на студенти кои одат на родови студии?
Се оди во салата кај машински факултет еднаш во неделата, има некои вежби стандард и на крај добиваш потпис во зависност од присуства.
Dokolku e online nastavata se slusaat predavanja i vazno e da imas prisustvo na istite za da ostvaris pravo na potpis
Не се учи ништо, ставен е колку ради реда. Нема ни оценување само потпис ви треба од професорот и со него се договарате за вежбите. Тешко ќе најдеш, евентуално ако си активна по невладиниве па да ти нудат работа. Не одат многу и некои што одат мислам дека идат колку да земаат диплома. Шансите во државна сигурни ти се.
Zdravo na site Decki dali mozete da mi kazete nesto poveke za predmetite Etika vo obrazovanie (Borce Kostov) i Pedagoshki dizajn (Alma Tasevska). Koj od ovie dva da go izberam? I kakov princip na ocenuvanje ima profesorkata Alma? Vi blagodaram odnapred
Здраво на сите, оваа година ќе се запишувам на факултет па се размислувам за Филозофски факултет- педагогија. Дали ќе може да ми кажете нешто повеќе за факултетот? (пристапот на професорите кон студентите, начин на наставата или било каква информација е добредојдена. Благодарам многу однапред.
Здраво, јас сум од економски, но ми фалат 3 предмети од друг факултет. Јас сакам да полагам предметите за професор што се. Па би сакала ако има некој да ми даде совет. Благодарам однапред
Ќе ве замолам за мислење за социјална работа и социјална политика било каква информација околу факултетот ми е добродојдена.
devojki, ja sakam da se zapisam na sociologija i voopsto nemam vreme za da dobijam nekakvi informacii, moze li nekoj da mi pise kako se odviva sostojbata na ovoj institut, so ucenje kako e dali e obemno, dali e lesno sovladliv materijalot?
Дали некој знае како може да се префрлам од приватна во државна квота , имам висок просек , дали ке треба некои приговори , пријави, документи ? ви благодарам
Професорите се предобри , прекрасни , предметите се интересни се додека имаш навистински желба тоа да учиш. Има предмети кои што си бараат доста учење , но како и да е супер се сите и преинтересно е
Zdravo na site Dali moze da mi predlozite izboren od listata na ukim? Nekoj sto lesno se pominuva bez ucenje